Ne mutam in casa noua

Incepand de astazi, noua adresa a blogului meu va fi www.luizadaneliuc.ro

Am simtit nevoia de schimbare a numelui blogului din TravelGossips in ceva mai potrivit, din momentul in care am fost la Webstock, l-am ascultat pe Razvan Pascu si mi-am dat seama din primele 10 minute ca blogul meu nu este unul de travel. De asemenea, platforma gratuita de la wordpress devenise (deja) mult prea restrictiva pentru ce aveam eu nevoie sa modific si sa personalizez pe blog.

Intr-o zi cu soare si multe vacute m-am hotarat sa fac marea schimbare. Daca pana atunci eram nehotarata asupra viziunii mele despre blogging si ce rol va avea el in viata mea, in ziua aceea am vazut lucruri frumoase intamplandu-se, toate in jurul scrisului. Nu stiam exact unde vor duce toate cautarile mele din ultimul an, dar stiam ca I will know it when I see it. Si asa a si fost.

Asadar va poftesc sa ma urmati in noua mea casuta. Acest blog va ramane inactiv si din cauze tehnice (ceva despre site-uri cu continut dublu) voi face private (aproape) toate posturile, adica voi nu le veti mai vedea, dar le-am mutat pe celalalt blog unde le puteti vizualiza.

Va astept cu drag,

www.luizadaneliuc.ro

Advertisements
Leave a comment

Te rog comenteaza :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: