Reguli

Urasc regulile! Ce mi-as dori ca pagina aceasta sa ramana goala!

Deoarece sunt la prima mea experienta de acest gen in mediul online, nu pot anticipa ce probleme pot aparea vis-a-vis de gestionarea acestui blog, dar am eu un feeling ca o pagina de reguli de conduita se impune. Va rog eu frumos, demonstrati-mi ca nu-i asa!

Pentru orice eventualitate, aici voi posta regulile de conduita pe care le voi descoperi ca fiind necesare ¬†in urma lucrurilor mai putin placute ce mi se vor intampla interactionand cu voi prin intermediul acestui blog (dar sunt si eu o optimista …).

1. Materialele si fotografiile postate pe acest blog apartin in totalitate autoarei (daca nu este specificat altfel) si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu citarea sursei in sensul in care la sfarsitul fiecarei preluari de text sau fotografie trebuie sa existe un link catre acest blog.

2. Fara sa lezez in vreun fel dreptul la libera exprimare, va rog ca acest drept sa fie exercitat respectand toti ceilalti participanti la discutie. Parerile si ideile, oricat de radicale ar fi ele, pot fi exprimate elegant si politicos. Caci mai tare doare o vorba iscusita decat una din topor.

Advertisements
Leave a comment

Te rog comenteaza :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: