Wishlist

Traiesc cu impresia ca mai toata lumea are un wish list, adica stie ce vrea. Ei bine, eu nu stiu. Adica nu exact.  De aceea am creeat aceasta pagina, in care sa imi pot sintetiza toate lucrurile pe care imi dau seama ca mi le doresc.

La inceput vor fi generale si vagi si sper ca pe parcurs sa se transforme in teluri mai mititele si in cele din urma sa fie bifate ca fiind atinse.

So here we go – september 2012

1. Imi doresc sa citesc o carte pe saptamana. Mi-am dat seama ca nu pot citi o carte pe zi, asa cum recomanda Noica in Jurnalul de la Paltinis, dar pot citi o carte pe saptamana. Cred.

2. Imi doresc sa ajut activ comunitatea de bloggeri. Deja fac demersuri active in acest sens, adica ma interesez si ma inscriu pe unde pot si oriunde gasesc ceva de sustinut in mediul online. De fapt dorinta e ca intr-un an sa se vada rezultate palpabile ale acestei dorinte.

3. Paradoxal (cel putin acum) nu imi mai doresc asa mult sa calatoresc. Poate am obosit momentan. Dar imi doresc mult sa invat, sa acumulez informatie.

4. Imi doresc sa termin de proiectat si macar sa incep (daca sfarsitul inca e nebulos) constructia casutei mele, ce se vrea o oaza de liniste si un loc unde pot citi si scrie linistita si totusi sa fiu un mijlocul orasului, mai ales acestui oras, care momentan imi da sa mananc.

Advertisements
Leave a comment

Te rog comenteaza :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: